با این رژیم غذایی قلب خود را سالم نگه‌دارید

به نقل از مرکز مشاوره صنعت ؛بر اساس مطالعه منتشرشده چهار رژیم غذایی به شرح زیر می‌تواند باعث کاهش کلسترول و خطر حمله قلبی شود:
–        آجیل
–        پروتئین گیاهی مبتنی بر سویا مانند شیر سویا و … در کنار رژیم غذایی ناشی از انواع حبوبات، نخودفرنگی، عدس و لوبیا
–        فیبر محلول خوراکی به دست آمده از جو دوسر، جو، بادمجان، بامیه، سیب، پرتغال و انواع توت‌ها
–        مارگارین غنی‌شده با ترکیبات «کلسترول مانند» که در انواع میوه، آجیل  و غلات یافت می‌شود.
از سال 2011 بدین سو چندین کشور این نقشه غذایی توصیه‌شده و کم کلسترول را (Portfolio Diet) به شهروندان خود توصیه کرده و آموزش دادند.
در حال حاضر، انجمن اروپایی مطالعات دیابت تمرکز خود را روی مزایای این نوع رژیم برای جلوگیری از انواع بیماری‌های قلبی عروقی کرده است و «لورا چیاوارولی» از دانشگاه تورنتو یافته‌های خود را در مجله Cardiovascular Diseases منتشر کرده است.
بر این اساس، بر مبنای روزانه 2000 کالری، رژیم 42 گرم آجیل، 20 گرم فیبر خوراکی، 2 گرم مارگارین و 50 گرم پروتئین گیاهی نشان می‌دهد که کلسترول بد تا 17 درصد کاهش‌یافته و بیماری قلبی نیز تا 13 درصد کاهش می‌یابد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *