پردیس فناوری کیش-طرح مشاوره متخصصین صنعت ومدیریت-گروه شیمی
پوست ماهی نخورید!
پوست ماهی اولین جایی است که در معرض آلوده شدن قرار میگیرد.
ماهی یکی از غذاهای لذیذ و مورد پسند بسیاری از افراد است.ماهی سرشار از اسید های چرب و ضروری امگا 3، امگا 6 و امگا 9 است.
ماهی حاوی مقادیر زیادی اسید داکوساگزنئوئیک (DHA) میباشد که این اسید نقش مهمی بر سلامت مغز دارد.
کمبود DHA در دراز مدت سبب ایجاد مشکلات روانی، فراموشی و آلزایمر در افراد میشود .
از دیگر تاثیرات مفیدی که مصرف ماهی بر سلامت جسم دارد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
کاهش چین و چروک و خطوط پوستی و کمک به جوان سازی و حفظ شادابی پوست صورت و بدن
تنظیم قند خون خصوصا در افراد دیابتی
کمک به حفظ سلامت بینایی به علت وجود اسید چرب امگا3
روش های مختلفی برای طبخ ماهی وجود دارد. یکی از محبوب ترین روش های طبخ ماهی ، کباب کردن و یا سرخ کردن آن در روغن فراوان به علت برشته شدن آن میباشد.
لازم به ذکر است مصرف پوست ماهی به علت داشتن نیترات فراوان سبب بیماری هایی نظیر سرطان و سنگ کلیه میشود و برای سلامتی بسیار مضر است .
پوست ماهی اولین جایی است که در معرض آلوده شدن قرار میگیرد.
بنابراین توصیه میکنیم در زمان مصرف ماهی از میل کردن پوست آن خودداری کنید.
جهت اطلاعات بیشتربه سایت پردیس فناوری کیش مراجعه کنید.