مدیریت اکتشاف و شرکت ملی حفاری ۲ قرارداد همکاری امضا کردند

 

مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با هدف تامین ۲ دستگاه دکل حفاری خشکی HP۲۰۰۰ و خدمات جانبی برای هشت حلقه چاه اکتشافی، همچنین بهره‎مندی از خدمات لوله مغزی سیار جهت ١٠ عملیات در ٢ چاه اکتشافی در خلیج فارس، با شرکت ملی حفاری ایران به عنوان برنده مناقصه، ۲ قرارداد همکاری امضا کرد.
 به گزارش خبرنگار شانا، این ۲ قرارداد همکاری، دوشنبه، ۲۷ فروردین ماه بین سیدصالح هندی، مدیر امور اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و سپهر سپهری، مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران امضا شد.
هندی در این مراسم اعلام کرد: قرارداد تامین ۲ دستگاه دکل حفاری خشکی HP۲۰۰۰ و خدمات جانبی برای هشت حلقه چاه اکتشافی، سه ساله است و غالب حفاری‎ها در استان خوزستان منطقه دشت آبادان انجام خواهد شد.
وی به تغییر رویکرد در مدیریت اکتشاف و تصمیم برای استفاده حداکثری از توان پیمانکاران فعال در حوزه حفاری اشاره کرد و گفت: تمایل و سیاست مدیریت اکتشاف مبتنی بر آن است که در حد امکان، در هر فعالیتی که مجریان پروژه‎های حفاری توان انجام آن را دارند، ورود نکند و مسئولیت بیشتری به پیمانکاران واگذار کند.
هندی همکاری با شرکت ملی حفاری ایران را مایه اطمینان خاطر مدیریت اکتشاف عنوان کرد و حرفه‎ای‎گری و بالا بودن سطح دانش و تجربه را از ویژگی‎های این شرکت برشمرد.
وی در عین حال بر الزاماتی از جمله کاهش زمان حفاری، افزایش بهره‎وری در کار و ارتقای کیفیت تاکید کرد.
سپهری نیز  ضمن ابراز خرسندی از همکاری با مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، امضای قرارداد این مدیریت با شرکت ملی حفاری ایران را همسو با با اهداف نامگذاری امسال با عنوان «سال حمایت از کالای ایرانی» از سوی مقام معظم رهبری عنوان کرد و گفت: واگذاری کار به شرکت‎های ایرانی به معنای حمایت از کارگر، محصولات و زنجیره کار داخلی است و با این قرارداد، به نوعی برای پیمانکاران جزء ما نیز بازار کار فراهم شده است.
وی گفت: همانطور که مدیریت اکتشاف به عنوان مجموعه‎ای پویا و نوآور، تغییراتی را در برخی رویکردهای خود لحاظ کرده است، ملی حفاری نیز با نگرشی جدید به دنبال ایفای نقش بهتر در بازارهای حفاری داخل و خارج از کشور است.
مهران مکوندی، معاون پروژه‎های حفاری شرکت ملی حفاری ایران نیز در این نشست گفت: حفر چاه اکتشافی در اهواز خامی، نمود عینی همکاری این شرکت با مدیریت اکتشاف به شمار می‎رود؛ مخزنی که تلاش‏‎های شرکت‎های خارجی برای حفر چاه اکتشافی در آن پیش از انقلاب اسلامی به نتیجه نرسیده بود اما کار متخصصان شرکت ملی حفاری با بیش از پنج هزار متر حفاری در مخزنی با فشار ۱۳۷۰۰ پی‎اس‎آی به نتیجه رسید.
وی با اشاره به سابقه مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران در ارتقا و تجهیز ناوگان شرکت ملی حفاری، از این مدیریت قدردانی کرد.
حمیدرضا خوشایند، معاون عملیات حفاری شرکت ملی حفاری ایران نیز در این نشست عنوان کرد: مدیریت اکتشاف از بابت تامین دکل و هرگونه تجهیزات در مسیر اجرای قراردادهای امضا شده آسوده خاطر باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *